E-DESIGN

Στην προσπάθειά μου να έρθω κοντά με σένα που εκδηλώνεις ενδιαφέρον για την σχεδίαση και την διακόσμηση ενός ξεχωριστού παιδικού δωματίου που θα αντανακλά την προσωπικότητα του παιδιού σου και θα ταιριάζει με την αίσθηση του στυλ σου, ανέπτυξα μια ξεχωριστή μορφή συνεργασίας.

5278 (1)

eΠως λειτουργεί;

Ένα e-design είναι τόσο απλό όσο αυτό:
1. Επικοινώνησε μαζί μου στο email: room_to_grow@yahoo.com
2. Στο e-mail θα πρέπει να μου στείλεις: Κάτοψη του χώρου μετρημένη από σένα με διαστάσεις καθώς και φωτογραφίες του χώρου, τραβηγμένες από την είσοδο του δωματίου. Επίσης φωτογραφίες των επίπλων που θα ήθελες να κρατήσεις με τις διαστάσεις τους.
3. Έπειτα από μεταξύ μας συνεννόηση, τηλεφωνικά ή μέσω email, ξεκινάω το project σου, σύμφωνα με το ύφος και στυλ που επιθυμείς.
4. Ολοκληρώνοντας το e-design σου, σου στέλνω τα εξής σχέδια:

  • Product list με όλα τα προτεινόμενα προϊόντα καθώς και τις τιμές τους με τα links και τις διευθύνσεις αγορών.
  • Τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση του προτεινόμενου αποτελέσματος, ώστε να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα του αποτελέσματος.
  • Άνοψη, σε περίπτωση σχεδιασμού ψευδοροφής
  • Κάτοψη του χώρου με όλες τις θέσεις των επίπλων και τις διαστάσεις τους.
  • Περιμένω σχόλια από εσένα σε σχέση με το σχέδιο και αν δεν σε έχει καλύψει το πρώτο σχέδιο σου προτείνω κι άλλες λύσεις καθώς και προϊόντα. 
  • Μόλις καταλήξουμε στο σχέδιο και ξεκινήσεις την τοποθέτηση των προϊόντων στο δωμάτιο, είμαι διαθέσιμη μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/τηλεφώνου για να σε βοηθήσω στο styling της διαμόρφωσης του χώρου.

Πόσος χρόνος χρειάζεται;

27921 (1)

Το κάθε ένα project ετοιμάζεται και παραδίδεται πλήρες από μένα το πολύ σε 10-15 ημέρες από την πρώτη τηλεφωνική μας συνομιλία, εφόσον μου έχεις αποστείλει όλα τα παραπάνω.

Στείλε μου με email : φωτογραφίες και πληροφορίες του δωματίου που σε ενδιαφέρει να ανακαινίσεις ή να αναβαθμίσεις και εγώ θα ανταποκριθώ άμεσα.